Rólam

Nádas Tamás vagyok. Többszörös világ- és Európa-bajnok karatéka, nyugdíjazott Albuquerque-i (Új-Mexikó állam/USA) rendőrségi nyomozó és díjnyertes filmproducer. 

Büntetőjogi diplomát szereztem, valamint számos kitüntetést tudhatok magaménak. Ezek közül talán az egyik legkiemelkedőbb az ún. Major's Hero kitüntetés (2014), amelyet hajléktalanok mentéséért és élelmeztetéssel összefüggő megsegítésükért kaptam egy menhelyi áramkimaradás alkalmával. A másik pedig egy Életmentő kitüntetés (2014), amelyet egy drobproblémákkal küzdő személy életének megmentéséért érdemeltem ki. 

A haderőtől való nyugdíjba vonulásom után feleségemmel egy kábítószer és alkohol rehabilitációs központot nyitottunk, a Recovery House-t, hogy segítsük a függőségben szenvedő embereket. 

2000-ben költöztem az USA-ba, hogy megvalósítsam másik nagy álomomat, hogy színész legyek. Most, hogy visszavonultam a rendőri pályáról, koncentrálhatok ezen álmom megvalósítására. Rövid idő alatt számtalan lehetőséget kaptam. Csatlakoztam a Screen Actors Guild (SAG-AFTRA) szervezethez és többek között olyan színészekkel dolgozhattam együtt, mint Zack Ward, Eric Roberts, Lou Ferrigno, Don "The Dragon" Wilson, Keith David és Katee Sackhoff.Would you like to work with Tamas Nadas again in the future? Perhaps give him a rematch?

Definitely. Tamas is a fine producer who brings the best out the actors he is working with.

 Lou Ferrigno

Képviselet


Albuquerque, Új-Mexico (USA) Los Angeles, Kalifornia (USA)

Presley Talent Agency

www.presleytalent.com

Budapest (Magyarország)

Burai Kálmán /Minorities Talents&Casting/

www.minoritiescasting.com