Nagyjátékfilmek

Sikeres influenszerek  egy csoportja  milliárdos kúriájában szállnak meg, de hamarosan egy elvetemült vámpír rejtekhelyén találják magukat. Az egyetlen kiutat egy híres online játékos és egy 'old school' vámpírvadász találhatja meg.

Szereplők

Abigail Breslin (Jules), Malin Akerman (Beverly Rector), Thomas Jane (Elliot Jones ), Nádas Tamás (Guard)

Rendezte

K. Asher Levin A poszttraumás stressz szindrómában szenvedő DEA ügynök egy meghiúsult küldetés után hazatér. Meg kell védenie családját egy frissen szabadult bűnözőtől és csatlósaitól, akik az ügynök otthonában elrejtett milliókra vadásznak.

Szereplők

Mickey Rourke (Johnny), Brendan Fehr (Sebastian), Michael Jai White (James Baker), Nádas Tamás (Thug)

Rendezte

Asif Akbar 


Egy csapat vándorló városlakó betör egy üres házba, hogy a hétvégén ott bulizzanak, de véletlenül szabadon engednek egy vámpírt, aki eddig az alagsorban élt leláncolva.

Szereplők

Scout Taylor-Compton (Ashley), Christina Robinson (Mallory), Dan Gauthier (Férfi), Nádas Tamás (Reeds nyomozó)

Rendezte

Alejandro Montoya Marín 


Szereplők

Eric Roberts, Julian Cavett, Ignacyo Matynia, Carol Anne Watts, Tamas Nadas (Boris)

Rendezte

Daniel Lusko 


"A Junkyard" egy ikerpár történetét mutatja be, akik 1981-ben elszakadtak egymástól Afganisztánban, amikor egy légitámadás eltalálta otthonukat. Mindketten túlélik, majd 38 évvel később véletlenül ismét találkoznak, de ezúttal ellenségként kell egymással szembenézniük. 

Szereplők

Nádas Tamás (Captain Shane Reeds), Hódi Zoltán (Major Fedorov), Michael Laurin (Wallace)

Rendezte

Hódi Zoltán, Daniel Casillas 


1999 utolsó hetében játszódik a történet, amikor a két jóbarát, Kelly és Miguel jövőjük csúcsán találják magukat. Kelly szülei halála után éli az életét. Alkohol és kábítószer rabja lesz. Amikor örökölt vagyona elfogy, Kelly kénytelen szembenézni a valósággal. Legjobb barátja, Miguel lavíroz bevándorló szülei elvárásai és az álma között, hogy egyszer komikus legyen. A folyamatos nyomás miatt Miguel élete kisiklik, hiszen színe szerint követné álmait, de közben dacolnia kell szüleivel. Kelly és Miguel együtt próbálják megtalálni a helyes utat.

Szereplők

Katy Erin (Kelly), Michael Lovato (Miguel), Nádas Tamás (Squinty)

Rendezte

Alejandro Montoya Marín 

Alejandro Montoya Marín 

Díjak, eredmények

Dances with Films (Los Angeles): legjobbak közé került


Egy szuper pörgős akciófilm. A lázadó autó tolvaj egy 12 éves lánynak segít a menekülésben. Kettejük világa összecsap és gyorsan Parker szenátor és annak biztonsági csapata célpontjaiivá válnak, akik könyörtelen hadjáratba kezdenek, hogy elpusztítsák őket. 

Szereplők

Nádas Tamás (Ivan), Chloe Chung (Mira), Emilio Lavizzi (Pietros Komos) 

Rendezte

Emilio LavizziExodus? (2009)


Egy erőszakos gengszter megpróbál megváltást találni Isten és az Egyház szemében, azonban az ő sajátos módszereivel: pénzzel, manipulációval és egy végső dobással.

Szereplők

Marshal Hilton (Manasseh McDaniel), Thom Michael Mulligan (Cleve Austin) Nádas Tamás (Thief)

Rendezte

Jeremy Jason  

Running from WISHconsin (2008)


Sandy nagyravágyó színésznőként éli az életét Los Angeles-ben, amikor baljósló hívást kap édesanyjától. Sandy visszautazik szülőföldjére, Wisconsinba, hogy kiderítse, miért fordult fel családja élete. Hamarosan titkok és hazugságok viharában találja magát. 

Szereplők

Jackie Kamm, (Sandy), Carlene Moore (Cherry), Nádas Tamás (Rowan)

Rendezte

 Don Walker 


A nem túl távoli jövőben Jordan Strider kapitányt, az Új Világ Szövetség különleges haderőinek tisztjét választják egy szigorúan titkos küldetésre. Egy elhagyatott bolygóhoz, a Terra 219-hez küldik, hogy letartóztassa a Szövetség lehetséges árulóit. Stridernek a kormány csak egy általuk kidolgozott kísérleti egyenruhát biztosítanak védelméül. Végül Strider rájön, hogy keresztbe tettek neki: A küldetés egy kísérlet az egyenruha tesztelésére, amelyet nem tud levenni.

Szereplők

Zack Ward (Jordan Strider), Monica May (Jun'hee), Nádas Tamás (katona)

Rendezte

Greg Aronowitz 


5 barát egy horgászkirándulás alkalmával véletlenül felfedez egy edzőtábort, amelyről kiderül, hogy egy rejtett terroroista csoporté.

Szereplők

Joey Lanai (Paul)  Eltony Williams (Albedeen), Nádas Tamás (Cole)

Rendezte

Richmond Riedel 


The Last Sentinel (2007)

Semmi érzelem. Semmi félelem. Semmi fájdalom. Tökéletes katonák védik az emberiséget - mindaddig, amíg a drón rendőrség tökéletes ellenséggé nem válik. Tallis, egy számítógéppel továbbfejlesztett katona megment egy lázadó szépséget, akit megtanít úgy harcolni és gondolkodni, akár egy gép.

Szereplők

Don Wilson (Tallis), Katee Sackhoff (Lány), Keith David (Col. Norton), Nádas Tamás (Drón harcos)

Rendezte

Jesse V. Johnson   

Díjak, eredmények

Action on Film International Film Festival, USA (2007) - A legjobb sci-fi film kategória győztese